MERI CETINIĆ ODRŽALA SJAJAN KONCERT U ZAGREBAČKOJ "TVORNICI"

S okusom mora

Meri sa svojim Korčulanima - klapom Kumpanji     Snimio Ado BULJUBAŠIĆJedna od najvećih dama domaće glazbene scene Meri Cetinić održala je sjajan nastup u prepunom zagrebačkom klubu Tvornica. Na koncertu koji je trajao puna dva sata nastupili su i njezini dugogodišnji prijatelji i suradnici Oliver Dragojević, Tedi Spalato, klapa Kumpanji, Sunčica Sartori, a uz glazbenu pratnju orkestra Joška Banova.
Koncert je, zapravo, bio repriza nastupa iz splitskog HNK, koji je prošle godine nagrađen Porinom za najbolji album zabavne glazbe. Repertoar koji je pripremila Meri Cetinić bio je namijenjen svim glazbenim sladokuscima, jer je Meri, osim svojih velikih hitova, izvela i nekoliko nježnih balada i stranih obrada.
U duetu s Tedijem Spalatom otpjevala je S Tedijem je u duetu otpjevala antologijsku Konobuantologijsku Konobu, s Korčulanima iz klape Kumpanji izvela je pjesmu Ljubav si moja zauvik, dok je duetom s Oliverom Dragojevićem najavila lagani zaokret prema "blagom jazzu", što će se moći čuti na novom albumu koji se upravo priprema.
Koncert je završio pjesmom More, koju su u zajedničkoj izvedbi otpjevali Meri i njezini gosti.

                                                                                                       P. PEPIĆ
Slobodna Dalmacija

 

Home Biografija Diskografija Download Galerija slika News Press Traditional music