RIJEKA, SPLIT, ZAGREB

Veliki humanitarni koncerti za pomoć stradalima u poplavama

Foto: HRT / Licencirane fotografije HRT

Hrvatska glazbena unija i Hrvatska radiotelevizija, uz veliku pomoć gradova Zagreba, Splita i Rijeke, te Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog Crvenog križa u ponedjeljak 26. svibnja organiziraju velike humanitarne koncerte za pomoć stradalima u poplavama u Zagrebu, Splitu i Rijeci pod nazivom Hrvatska pomaže

Izravan prijenos koncerata iz hrvatskih gradova bit će na Hrvatskoj radioteleviziji u 20 sati i to: na Prvom programu HTV-a, Drugom programu HRA, Radio Puli, Rijeci, Zadru, Kninu, Splitu, Dubrovniku, Osijeku te na Radio Sljemenu.

Na Trgu bana Jelačića nastupaju Aerodrom, Mejaši, Severina, Vatra, Novi fosili, Silente, Goran Bare i Majke, Aki, Hus i Brk, Neno Belan i Fiumens, Massimo, Hladno pivo, Elemental, Colonia, Psihomodo pop, Bosutski bećari i mnogi drugi!

Na splitskoj Rivi za stradale u poplavama pjevat će Gibonni, TBF, Marijan Ban, Doris Dragović, Jelena Rozga, Meri Cetinić, Giuliano, Jole, Libar, klape Rišpet, Sinj, Cambi Split i klapa Hrvatske ratne mornarice!

Na riječki Korzo pozivaju vas Let 3, Gustafi, Damir Urban i Atomsko sklonište, a popis izvođača u svim gradovima produžuje se svakog trenutka.

Građani se pozivaju da na Trg bana Jelačića dođu već od 18 sati, a na splitsku Rivu i riječki Korzo u 20 sati!

Poplavljenim područjima pomagat će se pozivima na već poznati telefon i račun Crvenog križa - donatorski telefon 060 90 11 i žiroračun IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 08.

Budite uz program HRT-a!

Pridružite se putem društvenih mreža – na internetu, Facebooku i Twitteru uz #hrvatskapomaze

Podržite akciju Hrvatska pomaže!

Zajedno - pomozimo stradalima!